De volgende werkgroepen zijn actief binnen onze parochie:

·         Afscheidsvieringen

·         Werk in Uitvoering

·         Werkgroep Titus

·         Zin in Film

De tijd nemen om een film te kijken die te denken geeft, wanneer doe je dat nu nog? Kijk voor meer informatie op de website van Zin in Film: www.zininfilmoss.nl

We hebben het vaak erg druk en worden ook nog eens overspoeld door een veelheid aan informatie. Tijd om stil te staan bij wat echt belangrijk is in ons leven, gunnen we ons maar zelden. Toch hebben we als mens de behoefte om na te denken over wat er echt toe doet in ons leven. Wat vind ik belangrijk? Wat raakt mij?

‘Zin in film’ biedt je een waardevolle avond waarin de beleving van het film kijken wordt gecombineerd met het nadenken over onszelf en ons leven. Voor de film is er een korte inleiding en na iedere film wordt er kort stil gestaan bij wat de film in ons oproept.

‘Zin in film’ is vier keer per jaar, van oktober tot en met maart en elke keer wordt er een ander soort film vertoond. Dat kan variëren van een populaire film tot een documentaire of van een verstilde, trage film tot een actiefilm. Maar wat voor soort film het ook is, elke keer is het een film die te denken geeft.

Onder constructie.