Geschreven door Gerard Ulijn en uitgegeven ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van onze parochie. Het boek is te verkrijgen bij de receptie à € 8,=. Opsturen kan ook, er komen dan wel verzendkosten bij.

Het boek is ook te koop bij boekhandel Derijks in Oss en op www.boekwinkeltjes.nl bij boekzolder peter.

 

 

… Greenpeace veel leuke en duurzame cadeautjes heeft? Als u éénmalig doneert ontvangt u b.v. een houten USB-stick, een nietloze nietmachine of een boek vol groene weetjes.

…u van de in het bos geraapte beukennootjes en tamme kastanjes met uw (klein)-kinderen lekkere dingen kunt maken? Van beukennootjes b.v. kletskoppen. De tamme kastanjes kunt u roosteren: maak een kruis in de bast van de kastanje en rooster hem in de oven of boven een vuurtje.

Lees meer...

 

VAN ANNO NAAR TITUS

Titus Brandsma. In onze parochie weten we het een en ander van hem. We zijn naar hem vernoemd, we waren een paar jaar geleden bij zijn Friese geboortehuis (A.D. 22-2-1881), sommigen pelgrimeren geregeld naar Dachau, waar zijn as ligt uitgestrooid. We weten dat hij op 26 juli 1942, nu 70 jaar geleden, overleed als martelaar voor het vrije woord en het Godswoord en dat hij op 3 november 1985 is zaligverklaard.

 

Lees meer...

 

OPENING

Iedereen wordt welkom geheten door pastor George Zeegers met het lezen van psalm 127.

Als de Heer het huis niet bouwt,

vergeefs zwoegen de bouwers;

als de Heer de stad niet bewaakt,

vergeefs doet de wachter zijn ronde.

Daarna zingen we het lied ‘Kom, Schepper Geest’.

Lees meer...

 

OPENING

Iedereen wordt welkom geheten door pastor George Zeegers met het zingen van het lied ‘Kom, Schepper Geest’. Daarna spreekt hij de hoop uit op een vruchtbare avond.

Lees meer...

 
Meer artikelen...